ENGAGE ROTARY - CHANGE LIVES

Årets tema

Vi er blitt enige om følgende nasjonale tolkning av budskapet: 
Det handler om å involvere seg. Jo mer du bidrar desto mer får du av ditt engasjement. Det blir en forskjell til det bedre for deg selv og andre.

«Aktiviser Rotary – endre liv!»

Dette er spennende budskap fra årets RI - president Ron D. Burton, fordi det bærer bud om nytenkning og et mer forpliktende Rotary. 
Vi skal bli et mer kunnskapsrikt Rotary: Arbeidet med å få nye medlemmer slutter ikke når nye medlemmer kommer til klubben. «Dette arbeidet er ikke avsluttet før det nye medlemmet er aktiv i Rotary, inspirert av Rotary og bruker Rotarys servicekraft til å endre liv». Vi går fra å være et medlem av Rotary til å bli en Rotarianer.

Kort presentasjon av Ron D. Burton

Ron D. Burton har vært rotarianer siden 1979. Han er medlem av The Rotaryclub of Norman, Oklahoma, USA. Han er utdannet advokat med møterett for US Supreme Court. Han var president for The University of Oklahoma Foundation Inc. fram til 2007. Han pensjonerte seg for å øke sin innsats for Rotary International (RI) og The Rotary Foundation (TRF). Han har innehatt en rekke sentrale verv i Rotary International (RI), Polio Plus og i The Rotary Foundation (TRF), der han bl. a. gjorde tjeneste som medlem av The Permanent Fund Leadership Team, The International Polio Plus Committee og han er sterkt engasjert i kampanjen; “End Polio Now!” som er i sin sluttfase nå.

Oppfordring fra RI President Burton

Relaterte Artikler:

Rotary kan ikke hvile på laurbærene! -Nan McCreadie 

Har Rotary en fremtid? -Grethe Christiansen