DETTE GJØR ROTARY

"Vi er 1,2 millioner naboer, venner og samfunnsledere, som kommer sammen for å skape en positiv og varig endring i våre samfunn og verden rundt."ROTARY ER NANCY HUGHES ROTARY ER KWI-WON PARK ROTARY ER AHMES GHABRIAL

En Oregon-kvinne som bidrar til å redde liv, forbedre miljøet, og skape nye arbeidsplasser i Latin-Amerika gjennom trygt kjøkkenutstyr.
Den koreanske "mor til medisin" som har hjulpet tusenvis av barn med medfødte defekter En egyptisk lege som har hjulpet tusenvis av egyptere i å lære å lese og skrive.

SLIK JOBBER ROTARY

Vår påvirkning i samfunnet starter med våre medlemmer - vanlige folk som jobber utrettelig sammen i sine klubber for å løse noen av våre lokalsamfunns 'tøffeste utfordringer. Deres innsats er støttet av Rotary International, vår felles medlemsforening, og The Rotary Foundation, som gir sjenerøse donasjoner og tilskudd for å finansiere arbeidet til våre sammarbeidsinstitusjoner og partnere over hele verden. Rotary er ledet av våre egne medlemmer - ansvarlige ledere som bidrar til å videreføre organisasjonens formål og verdier i sine valgte roller.

HVORDAN HAR VI KOMMET HIT?

I over 100 år har vi skapt historie og hjulpet vår verden tettere sammen. Siden etableringen i 1905, har vi tatt på oss noen av verdens tøffeste utfordringer og hjulpet et bredt spekter av internasjonale og verdensomspennende serviceorganisasjoner i å komme i gang - fra FN til Easter Seals.

     Last ned fakta-arket "rotary at a glance"

HVA GJØR OSS ANNERLEDES FRA ANDRE ORGANISASJONER?

Vår tydelig synspunkt og tilnærming gir oss unike fordeler:

+ Vi ser annerledes på utfordringer: Vår tverrfaglig perspektiv hjelper oss å se utfordringer i unike måter.
+ Vi tenker annerledes: Vi bruker lederskap og kompetanse til sosiale spørsmål - og finner unike løsninger.
+ Vi opptrer ansvarlig: Vår lidenskap og utholdenhet skaper varige endringer.
+ Vi gjør en forskjell hjemme og rundt om i verden: Våre medlemmer kan finnes i din by, din kommune, og over hele verden.

VÅR STRUKTUR

Rotary består av tre deler: i hjertet av Rotary er våre klubber, som støttes av Rotary International og Rotary Foundation.

Rotaryklubber bringe sammen dedikerte enkeltpersoner til å utveksle ideer, bygge relasjoner, og ta affære. 
Rotary International støtter Rotaryklubber over hele verden ved å koordinere globale programmer, kampanjer og tiltak.
The Rotary Foundation bruker generøse donasjoner for å finansiere prosjekter av rotarianere og våre partnere i lokalsamfunn rundt om i verden.

Som en veldedig "nonprofit" organisasjon, kommer alt av stiftelsens midler fra frivillige bidrag fra rotarianere og venner som deler vår visjon om en bedre verden. Sammen; med Rotaryklubber, Rotary International, og The Rotary Foundation, arbeides det med å gjøre varige forbedringer i våre lokalsamfunn og rundt om i verden.

FINANSIELLE FAKTA

Ansvarlig ledelse betyr å være både effektiv og troverdig med våre donasjoner. Vi er forpliktet til å gjøre mest mulig ut av hver krone vi får - det er derfor vi bruker nesten 90% av våre midler til programkostnader i en bransje der gjennomsnittet er bare 65%.

VÅR STØTTE ER VERDENSOMSPENNENDE

De 10 største årlig giver-land og geografiske områder er beskrevet under.


 Blå farge indikgerer totalt bidrag i 2011-2012 i US Dollar (tusen) (inkl gjennomstrømnings bidrag)

 Fiolett farge indikerer bidrag i 2011-2012 som årlig bidrag per rotarianer US Dollar.

VÅRE PARTNERE

Når Rotary samarbeider med andre organisasjoner, multipliserer VI effekten som tidligere er gjort i noen av gruppene på egen hånd. Vi kaller dette "Rotary effekten." Fra lokal mat-lagre til globale humanitære organisasjoner, arbeider vi med et bredt utvalg av partnere, inkludert: