Sist oppdatert: 25. Mai. 2014

BRANDCENTER - MALVERK

På disse sidene vil vi prøve å gi deg relevante malverk for din Rotary-hverdag. Vi viser til nye nettsider fra Rotary International, på https://brandcenter.rotary.org (krever innlogging med Rotary ID)

For å få tilgang til MyRotary og Rotary Brand center trenger du en Rotary ID. Denne får du ved å registrere deg (les mer her). Når du er inne på MyRotary kan du enkelt be om tilgang til BrandCenter ved å søke eller navigere deg til siden.

Les mer i informasjonsarket lengre nede på denne siden. Det kan hende du må logge inn på nytt med samme brukernavn og passord som MyRotary.

Dersom du har en Rotary ID - Logg inn 

Logo og grafisk matriale

Dette finnes på Rotary.org sine nettsider. Klikk her

Word-maler

Distriktets maler i MS Word: Klikk på ikonene for å laste ned.

Møteinnkalling: Formell    
Møtereferat: Formell    

Reiseregning

Distriktets reiseregning-mal i MS Excel: Klikk på ikonet for å laste den ned.

Reiseregning    

Teknisk informasjonsark - Skrevet av DICO Peter 

Teknisk informasjonsark til Klubb og distrikt

Under er tre filmer om bruk av Rotary materiell, bilder og logo i klubb og i Sosiale-Medier på internett.

For å møte behov for veiledning i bruk av sosiale medier , er det laget korte videosnutter som fokuserer på strategisk bruke av sosiale medier. 

- Kraften av bilder: Fortelle Rotarys historie gjennom sosiale medier vil lede seerne gjennom prosessen med å bruke kraftige og engasjerende bilder for å fortelle Rotary historie .

- Bruk av sosiale-medier. Videoen gjennomgår enkle steg for å gjøre Rotary kjent.

- Bedre kontakt med lokalsamfunnet gjennom Facebook fokuserer på hvordan klubber og distrikter kan bruke sin Facebook-side for å effektivt skape engasjement i nærmiljø og bygget gjensidige relasjoner .