================================================

Dette er de gamle hjemmesidene til Rotary Distrikt 2290
Disse sidene blir ikke lenger oppdatert.

De nye hjemmesidene finner du på:

================================================

Velkommen til Distrikt 2290 og rotaryåret 2014-2015

Distriktet består av 44 klubber i Vestfold, Telemark og Agderfylkene. Guvernør i rotaryåret 2014-2015 er Svein-Eirik Jensen fra Kristiansand Rotaryklubb.

Rotaryårets motto er "Light up Rotary".

.

Ny hjemmeside til distriktet

Ingress:

Det er i dag 7. juli oppdaget at distriktet (DICO) dessverre gjort en teknisk feil som har forsinket lanseringen av ny hjemmeside for distriktet. Det jobbes med å rette feilen og forventer lansering om få dager.

Mer

Forsinket lansering av nye hjemmesider

Ingress:

6. juni ble de resterende 15 klubbene på gammel løsning flyttet over på ny løsning.

Guvernørens månedsbrev for mai - juni 2015

Ingress:

Guvernør Svein-Eirik Jensen har skrevet sitt månedsbrev for mai - juni 2015.

Samlet over 500

Ingress:

Værgudene var i godlage, over 500 mennesker deltok, og alle var strålende fornøyd da aktivitetsdagen for godt voksne ble avviklet i Brekkeparken på Skiens ”tak” i slutten av mai.

Guvernørens månedsbrev for mars - april 2015

Ingress:

Guvernør Svein-Eirik Jensen har skrevet sitt månedsbrev for mars - april 2015.

Påmelding til distriktskonferansen

Ingress:

Velkommen til Distriktskonferansen 5. - 6. september 2015 i smilehullet Stavern. Meld deg på nå.

PETS - Presentasjoner

Ingress:

Årets PETS og Distriktsamlingen er gjennomført med god oppslutning og aktive deltagere. Presentasjonene som ble holdt finner dere under "Verktøy for klubbene" PETS 2015.

Hedring av superkokken fra Cocheplassen

Ingress:

Jimmy Øien (22) fra Bamble ble håndplukket som medhjelper til kokkelaget ledet av Ørjan Johannessen som gikk helt til topps i VM-konkurransen i kokkekunst (Bocuse d´Or) i Lyon i januar i år.

110-åring ønsker seg dråper i gave

Ingress:

Noen små dråper er alt som skal til for å redde liv! Takket være vaksinen som dryppes i barnas munn er antall polio-tilfeller i verden redusert fra 350 000 i 1985 – og til et par hundre pr år i dag!

Mer

Gratulerer med 110-års dagen, Rotary!

Ingress:

I dag, 23. februar, er Rotary International 110 år. I Chicago tok advokaten Paul Harris initiativ til et yrkesnettverk der vennskap var basis, og hvor de sammen skulle hjelpe der det var et behov. Møtene gikk ukentlig på rundgang hos medlemmene. Det ble utgangpunktet for navnet Rotary.