Samlet over 500

Samlet over 500

Category:

DISTRIKTSNYTT

Author:
Per Simon Mustvedt
Published on:
31.05.2015
Content:

For sjette år på rad hadde Skien Rotary Klubb med Magne Dale i bresjen en hovedrolle i arrangementet der Røde Kors, Telemark fylkeskommune, Skien og Porsgrunn kommuner og pensjonistforeningen i Telemark er viktige medspillere, og hvor det strømmet til deltakere fra hele fylket.

Denne gang var skilegenden Gjermund Eggen hovedgjest sammen med Lillehammers ordfører under OL, og nå styremedlem i Norges Røde Kors, Audun Tron. På programmet var det ellers alt fra aktivitetsløype rundt om i parken til turn- og danseoppvisning og ulike scene-opptredener. Høydepunktet for mange var nok da Gjermund Eggen sang tre av sine velkjente sanger fra 1960-tallet akkompagnert av Skiensfjordens Trekkspillklubb. Da stemte en stor del av forsamlingen i på refrengene.

-Dette er gøy, stråler Magne Dale (bildet). -Sykehjem i flere kommuner sender busslaster med pasienter og pårørende, pensjonistforeninger, venneflokker og enkeltmennesker strømmer til – og alle har en fin dag sammen. For oss i Rotary er det morsomt å arrangere noe sammen med andre. Det offentlige støtter først og fremst med penger, mens Røde Kors og mange foreninger tar et tak for å få det hele vel i land.