Hedring av superkokken fra Cocheplassen

Published on:
03.03.2015
Content:

Langesund Rotaryklubb har ønsket å hedre en ungdom fra kommunen som har vist at det er mulig å nå verdenstoppen innen sitt fag, og har tildelt Jimmy Øien æresbevisningen «Paul Harris Fellowship» for fremragende arbeid innen kokkekunst.

Overrekkelsen fant sted i Oslo 24. februar på den eksklusive restauranten Palace Grill hvor Jimmy for tiden arbeider. Overrekkelsen ble foretatt av Steinar Skilhagen, president i Langesund Rotaryklubb.

• «Rotary er en yrkesbasert internasjonal organisasjon som fylte 110 år 23. februar. Klubben i Langesund ønsket å markere jubileet med å hedre en ungdom fra kommunen som har vist at det er mulig å nå langt innen eget yrke ved iherdig innsats over lengre tid. Jimmy fremstår som en god rollemodell for annen ungdom, og vi er sikre på at vi kommer til å høre mer fra superkokken fra Cocheplassen i årene fremover» - sier Steinar Skilhagen.

Jimmy Øien har utdanning fra kokkelinjen på Croftholmen videregående skole og har tidligere jobbet hos Odd Ivar Solvold i Sandefjord, Kulinarisk Akademi i Oslo samt en periode i Frankrike.