Distrikt 2290 på Facebook

Published on:
29.06.2013
Content:

(Klikk på bildet for å gå til Facebook siden)

Distrikt 2290 er nå også å finne på det Facebook. Det vil gjøre det lettere å dele og få relevant Rotary informasjon.

Om Facebook tiltaket

Det er populært å være på facebook av mange grunner. En av dem er fordi det er mulig å følge godt med på hva som skjer i de nettverk man ønsker å holde seg oppdatert i. Deling av informasjon er lett og gjøres raskt. I flere år har Rotary International allokert ressurser for å være synlig på ulike sosiale medier (#SoMe). Rotary International satser stort, og gjør det godt. Flere og flere blir kjent med Rotarys arbeid, blant dem er det mange unge som finner veien til en Interact klubb, Rotaract klubb eller en Rotary klubb. Siden satsingen startet for fullt den 19. april 2008 er det allerede 226 524 personer som daglig får informasjon om Rotary International på Facebook. Dette er omtrent 1/5 del av alle medlemmer i Rotarysystemet. 7 687 personer har til nå delt ulike innlegg av Rotary International.

Facebookkanalen er levende og yrer av bilder fra opplevelser som rotarianere deler med hverandre. Se RIs side her. Nå vil også vårt distrikt som omfatter 45 klubber være tilgjengelig i denne kanalen. Det er en realitet at Rotary-distriktet må henge med i de informasjonskanaler hvor samfunnet er tilstede i. For andre internasjonale distrikter vil det også være mulig å finne distriktet vårt og se hvilke prosjekter vi holder på med. Som et supplement til distriktets nettside vil nyheter være lettere å følge, og dele.

Facebooksiden til distriktet finner du her: https://www.facebook.com/RotaryDistrict2290 (Du må være logget inn på Facebook for å kunne se siden)

Grunner til å følge med på facebooksiden til Rotary Distrikt 2290:

- Rask og oppdatert informasjon som angår din Rotary aktivitet
- Synlighet for klubbene i distriktet
- Lav terskel for kontakt med Rotary
- Kommunikasjon mellom rotarianere fremfor kun informasjon
- Uformelle samtaler, diskusjoner og åpenhet i organisasjonen
- Synliggjøring av flere lokale prosjekter og distriktets prosjekter
- Mer av: «Aktiviser Rotary, endre liv»

Facebooksiden er satt i gang som et initiativ for å øke aktiviteten på distriktets nettside, og blant rotarianere i distriktet generelt. Har du spørsmål eller ønsker å bidra med informasjon på distriktets facebookside så kan du kontakte distriktets internett og kommunikasjons veileder (DICO), Peter Stray-Røding, per telefon på 952 41 806.

Rotary International President Elect på Facebook: